Fundació Unió de Cooperadors de Mataró Cafè de Mar

Descobreix les Oportunitats del Viver d’Empreses d’Innovació i Economia Social

A Mataró, una ciutat amb una rica tradició de cooperativisme i economia social, es troba una oportunitat única per a les iniciatives empresarials que abracen aquesta visió col·laborativa. El Viver d’Empreses d’Innovació i Economia Social, ubicat a l’edifici del Cafè de Mar, ofereix un espai inspirador on aquestes empreses poden créixer i prosperar.

Què És el Viver d’Empreses d’Innovació i Economia Social?

El Viver d’Empreses és molt més que un simple espai físic; és un lloc on les idees es converteixen en realitat i les empreses amb una visió socialment responsable troben un lloc per créixer i prosperar. Aquest espai està dedicat a oferir serveis i suport a iniciatives empresarials de base col·laborativa, com cooperatives, societats laborals, associacions i fundacions. Actualment, aquest viver acull una comunitat diversificada d’empreses compromeses amb l’economia social i l’innovació social.

Condicions i Oportunitats del Viver d’Empreses d’Innovació i Economia Social

Les empreses i iniciatives interessades en ser part del Viver d’Empreses d’Innovació i Economia Social poden beneficiar-se de les següents oportunitats:

  • Espais de treball: El viver ofereix espais de treball ben equipats per a les empreses, creant un entorn propici per a la col·laboració i la innovació.
  • Xarxa de col·laboració: Les empreses acollides tenen l’oportunitat de connectar amb altres empreses i centres amb una missió similar, obrint les portes a futures col·laboracions i sinergies.
  • Suport i recursos: El viver proporciona suport i recursos que ajuden les empreses a créixer i tenir èxit en l’àmbit de l’economia social i l’innovació social.

Les condicions i procediments per a l’adjudicació del lloguer temporal d’aquests espais es gestionen de manera eficient per la Fundació Unió de Cooperadors de Mataró, assegurant que les empreses tinguen accés a aquestes oportunitats de manera justa i transparent.

Si teniu una iniciativa empresarial amb una visió socialment responsable i esteu buscant un espai inspirador i suport per créixer, el Viver d’Empreses d’Innovació i Economia Social del Cafè de Mar a Mataró pot ser la vostra oportunitat. Un lloc on la vostra empresa pot créixer i prosperar, fent una diferència positiva en la comunitat i contribuint a l’avenç de l’economia social i cooperativa. No deixeu passar aquesta oportunitat i descobriu el que el Viver pot oferir a les vostres aspiracions empresarials.

Més informació aquí

Projectes residents al Cafè de Mar:
CoopMaresme
Bloc Cooperatiu
Unió de Cooperadors de Mataró
El Monocle
Coopit
Cooperativa Micaela
Aiguamoll Música