Taula Cultura Coop Maresme Fundacio Unio Cooperadors Mataró

Taula Territorial de Cultura per a les arts escèniques

Després d’una anualitat de funcionament del cercle de cultura, s’ha detectat una gran activitat en l’àmbit de les arts escèniques dins de l’economia social i solidària i el cooperativisme. Amb la Taula Territorial de Cultura per a les arts escèniques es busca reunir persones, entitats i projectes que treballen en els sectors del teatre, el circ, la dansa, els titelles i la música. L’objectiu és identificar les necessitats comunes per a continuar reforçant aquests projectes i, sobretot, crear sinergies per a l’enxarxament i el creixement col·lectiu.

El Cercle de Cultura de Coop Maresme convida a participar en la Taula programada per al dia 7 de juny de 2023, de 10:00 a 12:00, i se celebrarà al Cafè de Mar de Mataró.

Es demana als interessats que confirmin la seva assistència per tal de poder preparar adequadament les dinàmiques de la taula.

Taula territorial cultura coop maresme

Per obtenir més informació sobre la taula per a les arts escèniques, podeu posar-vos en contacte amb Coop Maresme al següent correu electrònic: info@coopmaresme.cat.

Taula Territorial de Cultura
7 de juny de 2023, de 10:00 a 12:00
Al Cafè de Mar de Mataró

Confirmació d’assistència a la Taula Territorial de Cultura per a les arts escèniques

Altres projectes de la Fundació Unió de Cooperadors de Mataró