Setmana de l’Economia Social i Solidària

La Taula transversal per l’Economia Social i Solidària de Mataró proposa 20 activitats per donar a conèixer l’oferta d’ESS i potenciar la demanda de productes i serveis existents a la ciutat.

Un dels esdeveniments destacats d’aquesta iniciativa és l’acte institucional de la Setmana de l’Economia Social i Solidària, que se celebrarà el dijous 29 de juny al Cafè de Mar a les 19:00 hores. Aquest acte reunirà el grup motor de la Taula de Suport a l’Economia Social i Solidària, amb la participació de diverses entitats importants com la Fundació Unió de Cooperadors, la Càtedra d’Economia Social, Coop Maresme i Can Fugarolas.

La ponència inaugural portarà per títol “L’emergència climàtica, com les entitats d’ESS poden reduir el seu impacte” i serà presentada per Pere Rusiñol, soci fundador i periodista de la reconeguda revista “Alternativas económicas”. En aquesta conferència, s’abordarà la forma en què l’Economia Social i Solidària pot jugar un paper clau enfront de l’emergència climàtica que afecta el nostre planeta.

Si vols participar en aquest esdeveniment o en qualsevol de les altres activitats proposades, pots inscriure’t enviant un correu electrònic a ess@ajmataro.cat. En l’assumpte del correu, és important detallar l’activitat en la qual estàs interessat i al cos del missatge cal indicar el teu nom, número de contacte i el nombre de persones que assistiràn.

Tota la programació

Altres projectes de la Fundació Unió de Cooperadors

Acte institucional de la Setmana de l’Economia Social i Solidària
Dia: Dijous 29 de Juny
Lloc: Cafè de Mar.
Hora: 19:00 h.