Sala d'Actes del Cafè de Mar Fundació Unió de cooperadors de Mataró

Lloguer de la Sala d’Actes del Cafè de Mar

La Sala d’Actes del Cafè de Mar: L’Espai Ideal per als teus Esdeveniments

Benvinguts al Cafè de Mar, el lloc perfecte per a la realització de tot tipus d’esdeveniments a la ciutat. Si necessites una sala àmplia i equipada amb tot el necessari per a dur a terme les teves activitats, no busquis més: la nostra Sala d’Actes és la solució ideal.

Un Espai Versàtil per a Tots els Teus Projectes

A la Sala d’Actes del Cafè de Mar, podràs trobar un espai polivalent que s’adapta a totes les teves necessitats. No importa si planeges organitzar xerrades, cursos, exposicions, sessions d’assaig, concerts, ball o qualsevol altre tipus d’esdeveniment. La nostra sala compta amb un aforament de fins a 200 persones, així que no hauràs de preocupar-te per l’espai.

Equipament de Primera Classe

Per garantir l’èxit dels teus actes, posem a la teva disposició un complet equipament tècnic i audiovisual. La Sala d’Actes està equipada amb sistema de so i projector perquè puguis mostrar presentacions i projeccions audiovisuals. A més, disposem de 120 cadires i taules per a presidir els actes o situar-les a l’entrada, proporcionant comoditat i funcionalitat als assistents.

Servei de Muntatge i Desmuntatge

A la Sala d’Actes del Cafè de Mar posem a la teva disposició el nostre servei de muntatge i desmuntatge, garantint que tot estigui llest abans que comenci l’acte i deixant-ho tot net i ordenat una vegada hagi acabat.

Preus per llogar la Sala

  • Entitats o persones particulars: 42€/hora + IVA
  • Entitats de l’Economia Social i Solidària: 12,5€/hora + IVA

Reserva Ara la Sala d’Actes

No perdis l’oportunitat d’organitzar el teu esdeveniment en un espai equipat amb tot el necessari. Sigui quin sigui el teu projecte, estarem encantats d’ajudar-te a fer-lo realitat amb èxit.

Contacta amb nosaltres per a més informació. Estarem encantats de parlar amb tu i trobar la millor solució per al teu esdeveniment a la Sala d’Actes del Cafè de Mar.

Altres espais de la Fundació Unió de Cooperadors