Cotreball cafè de mar

Comença la prova pilot de l’espai de cotreball del Cafè de Mar

Amb una visió de promoció de la col·laboració i el creixement de l’economia social i solidària, el Cafè de Mar de Mataró enceta la seva prova pilot de l’espai de cotreball, un nou concepte que ofereix un entorn de treball compartit i inspirador per a empreses i entitats amb valors socials.

Aquest nou espai de cotreball, situat en una àmplia sala diàfana al cor del Cafè de Mar, consta de 34 espais de treball, dues sales de reunions, una zona d’office, taquilles i altres serveis pensats per facilitar la feina del dia a dia. És un ambient ideal per a la creació, la col·laboració i crear xarxa entre els membres de la comunitat empresarial del Cafè de Mar.

Actualment, diverses entitats ja estan treballant activament en aquest nou espai de cotreball, incloent-hi CoopMaresme, Bloc Cooperatiu i la Fundació Unió de Cooperadors. A aquestes se sumaran ara altres organitzacions com Esberla, Velentí 92, Dans in Virtro, Cooperativa Micaela i Aiguamoll Música, en una mostra de la creixent adhesió i interès per aquesta iniciativa.

Encara hi ha places disponibles per a aquelles empreses i entitats interessades a unir-se a aquesta experiència de treball col·laboratiu i compartit. És una oportunitat única per formar part d’un ecosistema empresarial dinàmic i compromès amb la construcció d’un món més just i equitatiu.

Aquesta iniciativa marca el primer pas cap a la creació del nou Pol Cooperatiu del Cafè de Mar, un projecte que busca consolidar l’espai com un referent en l’àmbit de l’economia social i solidària. Amb el suport de la subvenció dels Singulars Cafè de Mar Mataró, aquest espai s’està convertint en una realitat tangible que promou la col·laboració i el desenvolupament econòmic sostenible.

L’espai de cotreball del Cafè de Mar no només és un lloc de treball, sinó també un punt de trobada per a persones i entitats que comparteixen valors comuns i una visió de futur basada en la solidaritat, la sostenibilitat i la cooperació. És el lloc on els somnis empresarials prenen volada i es converteixen en realitat, contribuint al creixement i al benestar de la nostra comunitat.