Nubes Negras Cafè de Mar Fundació Unió de Cooperadors de Mataró

Presentació de Nubes negras al Cafè de Mar

Nova jornada del cicle de Cinema i Llibres en homenatge a Salvador Seguí, conegut com “El noi del sucre”, en commemoració del centenari del seu assassinat el 1923.

Es presentarà l’obra “Nubes Negras: una història del pistolerisme en la Barcelona de 1920” escrita per l’autor mataroní Antonio Raya Rosas, editada per Trilita Ediciones el 2020. L’acte comptarà amb la presència de Joan Carles Benito, secretari general de la CGT del Maresme, com a presentador.

Aquesta història narra la vida d’un immigrant andalús a la Barcelona dels anys 20, en plena efervescència dels moviments socials europeus. Enfrontat amb la violència i els canvis socials, Antonio, un jornaler andalús, es troba enmig d’una ciutat agitada on haurà de prendre decisions difícils que posaran a prova la seva moral i la seva voluntat de millorar la seva vida.

Data: 7 de febrer de 2023
Hora: 19:00h
Lloc: Espai culinari del Cafè de Mar
Adreça: Santa Rita 1, Mataró

L’entrada és gratuïta i oberta a tots els interessats. Aquest esdeveniment és una iniciativa de l’Arxiu i Biblioteca de la Fundació Unió de Cooperadors de Mataró.

Esperem poder compartir aquesta jornada de reflexió i commemoració en memòria de Salvador Seguí i la seva lluita per la justícia social.