POLÍTICA DE XARXES SOCIALS

Política d’ús de xarxes socials de Fundació Unió de Cooperadors de Mataró

A Fundació Unió de Cooperadors de Mataró fem servir les xarxes socials per compartir informació i mantenir una comunicació oberta amb els nostres clients, seguidors i usuaris en general. A continuació, es descriuen les normes que regeixen l’ús de les nostres comptes en xarxes socials:

Comportament adequat: En interactuar amb les nostres comptes en xarxes socials, s’espera que tots els usuaris mantinguin un comportament adequat i respectuós, sense utilitzar un llenguatge ofensiu o discriminatori, o publicar contingut inadequat o il·legal.

Propietat intel·lectual: Les publicacions en les nostres comptes de xarxes socials, incloent textos, imatges, vídeos i altres continguts, són propietat de [nom de l’empresa] o de tercers amb autorització, i no poden ser utilitzats sense el consentiment exprés del seu propietari.

Privacitat: Es recomana als usuaris no compartir informació personal en públic a través de les xarxes socials, ja que aquesta podria ser utilitzada per tercers de manera inadequada. A Fundació Unió de Cooperadors de Mataró no sol·licitem informació personal per aquestes vies.

Dret a eliminar continguts: Ens reservem el dret d’eliminar qualsevol contingut que no compleixi amb les nostres normes de comportament adequat o que infringeixi qualsevol llei o normativa aplicable.

Dret a bloquejar usuaris: En cas que un usuari incompleixi les nostres normes de comportament adequat, ens reservem el dret a bloquejar el seu accés a les nostres comptes en xarxes socials.

Respostes i atenció al client: A Fundació Unió de Cooperadors de Mataró ens esforcem per respondre a totes les preguntes i consultes rebudes a través de les nostres comptes en xarxes socials el més aviat possible, encara que no podem garantir una resposta immediata en tot moment.

Comentaris de tercers: Els comentaris, opinions i enllaços compartits per tercers en les nostres comptes en xarxes socials no reflecteixen necessàriament la postura de Fundació Unió de Cooperadors de Mataró. No obstant, ens comprometem a moderar i eliminar qualsevol contingut que infringeixi les nostres normes de comportament adequat.

En definitiva, a Fundació Unió de Cooperadors de Mataró valorem la comunicació oberta i respectuosa en les nostres comptes en xarxes socials, i esperem que tots els usuaris respectin aquestes normes per mantenir un ambient segur i constructiu. Si tens algun dubte o consulta sobre la nostra política d’ús de xarxes socials, no dubtis a contactar-nos a través de la nostra pàgina web.