POLÍTICA DE PRIVACITAT

Política de privacitat de cooperadorsdemataro.coop

A cooperadorsdemataro.coop, entenem la importància de protegir la seva privacitat i la seva informació personal. Aquesta política de privacitat descriu com recopilem, utilitzem i protegim la seva informació personal quan utilitza els nostres serveis en línia.

Recopilació d’informació
Quan vostè utilitza els nostres serveis, podem recopilar informació personal que vostè ens proporciona, com el seu nom, adreça de correu electrònic, adreça postal i número de telèfon. També podem recopilar informació sobre el seu ús dels nostres serveis, incloent la seva adreça IP, el tipus de dispositiu que està utilitzant i la seva ubicació geogràfica.

Ús de la informació
Utilitzem la seva informació personal per proporcionar-li els nostres serveis i per millorar la seva experiència en la nostra web. També podem utilitzar la seva informació per enviar-li actualitzacions i ofertes especials sobre els nostres productes i serveis. Mai compartirem la seva informació personal amb tercers sense el seu consentiment explícit.

Protecció de la informació
Mantenim mesures de seguretat tècniques i organitzatives per protegir la seva informació personal contra l’accés no autoritzat, la pèrdua, l’ús indegut i la divulgació. A més, seguim les lleis aplicables sobre protecció de dades per garantir que la seva informació personal estigui protegida.

Enllaços externs
La nostra web pot incloure enllaços a llocs web de tercers. No som responsables de la política de privacitat o el contingut d’aquests llocs web, per la qual cosa li recomanem que llegeixi detingudament les seves polítiques abans d’utilitzar-los.

Canvis en la política de privacitat
Podem actualitzar aquesta política de privacitat en qualsevol moment. Li notificarem sobre qualsevol canvi important publicant una versió actualitzada en la nostra web i mitjançant un avís a la pàgina d’inici del nostre lloc web. Si no està d’acord amb els canvis en la política de privacitat, li recomanem que deixi d’utilitzar els nostres serveis.

Contacte
Si té alguna pregunta o comentari sobre la nostra política de privacitat, pot posar-se en contacte amb nosaltres a través de la secció de contacte al nostre lloc web.

Última actualització: 31 de març 2023