Polipoesia a l’Espai Culinari amb The Julandrons

El proper dijous 13 d’abril a les 21 hores, l’Espai Culinari Cafè de Mar de Mataró acollirà un espectacle únic de polipoesia amb una proposta artística trencadora. Es tracta de ‘The Julandrons‘, un projecte multidisciplinari que va néixer a principis del 2020 amb la ballarina i performer Sílvia Antolín, el poeta, actor, escriptor i flagell de liberals Mag Márquez, i els fills putatius de la contracultura dels setanta del segle passat i naturals del punk del 77, Curtis i Krònia, a més de la poeta integrant del col·lectiu ‘Bio-Lentos‘ Mireia Torralba.

Aquesta polipoètica companyia ‘underground’ i extravagant ha actuat a curioses localitzacions com l’Espai Hybris o el TPK de l’Hospitalet del Llobregat, el balneari de La Puda d’Esparreguera o la ciutat de Barcelona. Ara, el Cafè de Mar de Mataró tindrà l’oportunitat de gaudir dels Julandrons en directe.

A més, l’espectacle es presenta en el marc de Perifèric Poetry Mataró, un espectacle de micro obert de poesia que dóna cabuda a tota mena de manifestació poètica o artística, posant èmfasi a la poesia escènica. Aquesta edició de l’escenari obert d’abril té com a tema recurrent ‘parir sota l’aigua‘, i comptarà amb la participació de diversos artistes convidats.

Per tant, si voleu gaudir d’una nit plena de poesia, música i art, no us perdeu ‘The Julandrons‘ a l’Espai Culinari del Cafè de Mar de Mataró el proper dijous 13 d’abril a les 21 hores en una sessió de taquilla inversa.