Partidaris en concert a l’Espai Culinari Cafè de Mar

Partidaris celebra els seus vint anys de carrera musical amb un concert especial que tindrà lloc el divendres 21 d’abril a les 21 h a l’Espai Culinari del Cafè de Mar. L’espectacle serà amb taquilla inversa i per assistir-hi, cal reservar taula enviant un missatge per WhatsApp o Telegram al 622 735 284.

Partidaris va néixer com un projecte de poemes musicats de cantautors i va evolucionar fins a convertir-se en un grup que versiona grans cançons de cantautors amb arranjaments mediterranis i contemporanis. Amb un repertori que abasta diferents estils i èpoques, les seves cançons són interpretades de forma personal i sensible.

En aquest concert especial, Partidaris repassarà alguns dels temes que els han acompanyat aquests vint anys als escenaris, així com altres versions més recents. El públic podrà gaudir de les seves interpretacions úniques de cançons de Lluís Llach, Pedro Guerra, Leonard Cohen, Pau Riba o Ismael Serrano, entre d’altres.

Partidaris està format per Ramon Puigvert a la veu, Xavier Dangla a les guitarres i veus, Oriol Albet a l’acordió i teclats, Manel Sánchez al baix elèctric, Meritxell Soler a la percussió i veus i Miquel Martínez a la bateria. Amb un directe sòlid que combina l’essència de la música d’autor amb la visió contemporània dels seus músics, Partidaris busca transportar les cançons de sempre de manera valenta i sense nostàlgia als nostres dies.

No us perdeu aquest concert especial per celebrar els vint anys de Partidaris i gaudir de la seva música única i evocadora. Reserveu taula aviat per no perdre l’oportunitat d’assistir a aquesta nit memorable de música en directe.