La Presó de Mataró serà l’epicentre del LAVS / Laboratori d’Art Visual i Sonor del 21 al 30 d’abril. El festival explora la connexió entre l’art contemporani i les noves tecnologies, i ofereix una àmplia gamma d’esdeveniments per al públic interessat en l’art, la tecnologia i la música.

Com a projecte resident de Mataró Art Contemporani, el festival presenta una programació innovadora que inclou instal·lacions interactives, reactives, videojocs i vídeo experimental. A més, la música avançada serà la protagonista de l’esdeveniment, amb una àmplia selecció d’artistes que van des de l’ambient i l’experimentació fins al pop i el techno més ballable.

El divendres 21 d’abril es dedicarà a la dona i la música electrònica, oferint un espai perquè les dones artistes puguin presentar el seu treball en un context que les celebri i visibilitzi.

El Festival LAVS també ofereix una sèrie d’activitats paral·leles que inclouen xerrades, tallers, sessions obertes de música electrònica i demostracions d’instruments digitals. L’Espai LAVS, dedicat a explicar el festival, permetrà als visitants comprendre la natura de l’esdeveniment i les connexions entre les obres presentades.

A més, l’esdeveniment compta amb Lavs Kids, un programa específic per als més petits que inclou noves activitats, com un concert de música electrònica d’estudiants de l’escola municipal de música de Mataró i un taller de creació de robots amb material reciclat a càrrec d’Eneritz Tejada.

El Festival LAVS / Laboratori d’Art Visual i Sonor és un esdeveniment gratuït que busca apropar l’art contemporani i les noves tecnologies al públic. La quarta edició, segona que se celebra a La Presó de Mataró, promet ser un èxit amb la seva programació innovadora i atractiva per a tots els públics.

Més informació a lavs.cat