Fundacio unió de cooperadors de mataró Joan Mar Sauque

Nit de Jazz Amb Joan Mar Sauqué

Una Nit de Jazz Amb Joan Mar Sauqué a l’Espai Culinari del Cafè de Mar. dijous 26 d’octubre a les 21 hores

L’Espai Culinari del Cafè de Mar és l’escenari d’una nit inoblidable de jazz el proper dijous 26 d’octubre a les 21 hores. Amb una entrada anticipada de 7 euros i 8 euros a taquilla, aquest esdeveniment promet una experiència musical única en un ambient íntim i acollidor.

Joan Mar Sauqué, un dels més reconeguts trompetistes de jazz de l’escena nacional, serà la figura destacada d’aquesta memorable nit. Amb quatre àlbums propis publicats i més de 50 discs de jazz en els quals ha col·laborat, Sauqué demostra ser una força poderosa en el món del jazz contemporani. A més de la seva carrera com a músic, és també un investigador apassionat de la història del jazz de la dècada de 1950, amb dos treballs publicats sobre aquest tema. A més, comparteix la seva saviesa com a professor de trompeta a l’ESMUC i al Taller de Músics.

Les Jazz Jams a l’Espai Culinari del Cafè de Mar són un esdeveniment que no et pots perdre. Amb el suport de l’Associació Jazz Maresme i una secció rítmica de primera, aquesta jam session sempre compta amb un/a convidat/da especial que obre les portes a músics de tot nivell que vulguin unir-se i compartir música. Així que porta el teu instrument i moltes ganes de fer música en aquesta nit especial.

L’organització d’aquestes Jazz Jams és gràcies a la col·laboració de l’Associació Jazz Maresme, la Casa de la Música de Mataró, la Unió de Cooperadors de Mataró i l’Espai Culinari del Cafè de Mar. Així que marca la data i no et perdis aquesta oportunitat d’immersió en el màgic món del jazz amb Joan Mar Sauqué com a guia musical.

Altres projectes de la Fundació