cafe de mar espai culinari

L’Espai Culinari del Cafè de Mar fa 10 anys

Aquest juny, l’Espai Culinari del Cafè de Mar celebra una dècada de vida. Durant aquests deu anys, aquest espai ha treballat incansablement per promoure la gastronomia de proximitat, el cooperativisme, la cultura popular i la dignificació laboral del sector de l’hostaleria.

Una Nova Etapa per a la Unió de Cooperadors de Mataró
L’obertura de l’Espai Culinari Cafè de Mar va marcar una nova etapa per a la Unió de Cooperadors de Mataró. La rehabilitació de l’antiga seu dels pescadors es va fer realitat gràcies a les lluites veïnals i a l’esforç de les militants de la Unió de Cooperadors. Aquest projecte va ser concebut com una plataforma de suport per a la creació de projectes de cooperativisme i economia social i solidària.

Tres Pilars Fonamentals
Des del seu inici, l’Espai Culinari ha treballat sota tres pilars innegociables:

Gastronomia de Proximitat: Promovent productes locals i de temporada, oferint una cuina autèntica i sostenible.
Cultura Popular: Oferint un espai per a concerts, xerrades, monòlegs, poesia i altres expressions culturals, fomentant la cohesió social.
Dignificació Laboral del Sector de l’Hostaleria: Assegurant condicions laborals justes i dignes per als seus treballadors, establint nous estàndards en el sector.
Un Decenni de Moments Inoblidables
Durant aquests deu anys, l’Espai Culinari ha viscut moments intensos: concerts, xerrades, errors i encerts, molta música jazz, receptes, canvis i intercooperacions. Aquests esdeveniments han contribuït a definir l’essència de l’Espai Culinari, convertint-lo en un referent per a la comunitat de Mataró i el Maresme.

Agraïments
L’Espai Culinari vol agrair a totes les persones que han passat per aquest espai, ja sigui com a usuaris o com a treballadors. Sense la seva confiança i dedicació, aquest projecte de socialització no hauria estat possible. Gràcies per fer realitat aquest somni cooperatiu.

Celebració del Desè Aniversari
Per celebrar aquests deu anys, s’han organitzat diversos actes durant el mes de juny. Us convidem a participar-hi i a gaudir de la programació especial que hem preparat:

Concert de la Big Band de l’Escola Municipal de Música de Mataró
Dimecres 12 de juny
20 h | Entrada lliure

10 anys Perifèric Poetry Mataró
Dijous 13 de juny
21 h | Taquilla inversa

Puppet Pro: Improvisació amb titelles
Dijous 20 de juny
21 h | Taquilla inversa (públic adult)

Concert de Las Pacas
Dissabte 22 de juny
21 h | Taquilla inversa

Us esperem a l’Espai Culinari del Cafè de Mar per celebrar aquests deu anys d’història, gastronomia, cultura i cooperativisme. Gràcies a tots per ser part d’aquest viatge.