Fundació Unió de cooperadors Jornada ecosocial

Jornada de Transició Ecosocial

Jornada de Transició Ecosocial: Mirades cap a Horitzons Transformadors, 27 i 28 d’octubre, Vilassar de Mar i Mataró.

Coop Maresme us convida a la “Jornada de Transició Ecosocial: Mirades cap a Horitzons Transformadors” que tindrà lloc els propers 27 i 28 d’octubre a Vilassar de Mar i Mataró. Aquesta jornada se centra en les eines, lluites i propostes necessàries per afrontar el repte de la transició ecosocial, un dels eixos estratègics de Coop Maresme.

L’objectiu de l’esdeveniment és explorar i promoure un nou model econòmic basat en l’Economia per a la Vida, que posa èmfasi en la democràcia econòmica, la transició ecosocial, la sostenibilitat de la vida i el benestar de la població.

Programa:

Divendres 27 d’octubre a les 18 h
Casal Popular l’Atzari (c. del Carme, 28, bis – Vilassar de Mar)

  • Debat “Defensem la Terra!”: Aportacions des de diferents perspectives amb la Coordinadora Preservem El Maresme i l’Assemblea Catalana de Transició Ecosocial. Es presentaran iniciatives i es promourà la reflexió col·lectiva.


Dissabte 28 d’octubre de 10 h a 14:30 h
Casal de Barri Les Esmandies (Rda. O’Donnell, 94 – Mataró)

De 10 h a 11:30 h | Activitats simultànies:

  • Taller “Movem fitxa!”: Caixa d’eines per iniciar una transició ecofeminista a la teva organització amb l’Esberla SCCL.
  • Xerrada “La cultura: el quart pilar de la sostenibilitat” a càrrec de Jazmín Beirak, investigadora en polítiques culturals.
    De 11:30 h a 12 h | Esmorzar a càrrec de La Feixa.

**De 12 h a 14 h | Taller “Escenaris de futur davant la crisi ecosocial” amb la Xarxa d’Economia Solidària – XES.

A partir de les 14 h | Vermut

Per assistir a aquesta jornada, es demana una inscripció prèvia mitjançant aquest enllaç. No obstant això, si no t’has inscrit amb antelació, no deixis de participar en aquesta oportunitat d’aprenentatge i intercanvi d’idees envers la transició ecosocial. Us esperem el 27 i 28 d’octubre per explorar conjuntament camins cap a un futur més sostenible i just.

Altres projectes de la Fundació