Jordi Armadans presenta el seu llibre “PAU” al Cafè de Mar

La presentació del llibre “PAU” de Jordi Armadans, politòleg i periodista, es farà el dissabte 22 d’abril a les 19h al Cafè de Mar, seu de la fundació Unió de Cooperadors de Mataró. L’acte serà presentat per la periodista Teresa Carreras i comptarà amb la participació del col·lectiu Primavera per la Pau.

El llibre “PAU” tracta sobre la pau, la justícia i els drets humans en les societats democràtiques. Armadans fa una lectura crítica i actual de l’estat de conflicte global al món i insta a la responsabilitat per tornar a posar la vida de les persones al centre de les prioritats.

En un món sacsejat per múltiples formes de violència, el llibre és una crida a la coherència i la responsabilitat per respondre als desafiaments del present. Amb Primavera per la Pau com a col·laborador, l’acte promet ser una oportunitat per aprofundir en aquestes temàtiques i compartir perspectives amb Jordi Armadans.

La presentació del llibre serà organitzada pels col·lectius Justícia i Pau del Maresme, Associació Veïnal de Rocafonda, Grup 3r Món de Mataró, Òmnium Cultural del Maresme, Coral Primavera per la Pau i Cruïlla d’Europa.