Feminisme/s Dona i revolta social Fundació Unió de cooperadors de Mataró

Nova jornada del cicle Feminisme/s Dona i revolta social

Aquest dimecres, 17 de maig, a les 19h, tindrà lloc un acte dedicat als feminisme/s, la dona i la revolta social al Café de Mar, situat al carrer Santa Rita 1, a Mataró. En aquesta ocasió, es farà la presentació del llibre “Escrito para no morir: La memoria como camino: vida de una guerrillera colombiana”, escrit per María Eugenia Vásquez Perdomo.

L’autobiografia escrita per María Eugenia Vásquez Perdomo relata la seva experiència com a ex-guerrillera colombiana després de passar divuit anys a les files del grup insurgent M19. El llibre, titulat “Escrito para no morir”, té la intenció de teixir la memòria com un camí de vida i resistència. Després de deixar el grup insurgent, María Eugenia Vásquez Perdomo va sentir la necessitat de trobar un sentit a la seva vida sense el context comunitari que el grup li proporcionava.

La presentació del llibre serà a càrrec de membres d’Azadi Jin-La Maquia, del col·lectiu Maloka, en solidaritat amb Colòmbia. Azadi Jin-La Maquia és un col·lectiu que treballa per recuperar les històries de resistències i lluites, especialment les històries de dones i dissidents de gènere i sexuals que van triar “darsi alla macchia”, és a dir, van decidir que la seva vida fos una lluita.

Durant l’acte, es projectarà una entrevista realitzada a l’autora, María Eugenia Vásquez Perdomo, en motiu de la republicació del llibre. Aquesta entrevista permetrà als assistents conèixer més a fons la història i les vivències de l’autora.

Feminisme/s Dona i revolta social és un cicle organitzat per la Unió de Cooperadors de Mataró

Unió de Cooperadors de Mataró

Altres projectes de la Fundació Unió de Cooperadors