Entramat s’uneix al Viver d’Empreses del Cafè de Mar

L’Associació Entramat s’uneix al Viver d’Empreses del Cafè de Mar per promoure l’equitat i el benestar social

El Cafè de Mar dóna la benvinguda a una nova incorporació al seu dinàmic viver d’empreses: l’Associació Entramat. Amb un clar compromís amb la inclusió i el suport als més vulnerables, Entramat s’uneix a altres entitats dedicades a l’economia social i la innovació social en aquest espai emblemàtic de Mataró.

L’Associació Entramat es destaca per la seva àmplia gamma de serveis, que abasten àrees crucials com l’atenció a col·lectius vulnerabilitzats, educació no reglada, projectes educatius, psicologia i atenció a la salut mental, així com l’atenció a la gent gran i/o persones dependents. A més, ofereix serveis de lleure normalitzats i inclusius per a persones amb diversitat funcional intel·lectual, contribuint a l’enriquiment cultural i social de la comunitat.

El Viver d’Empreses del Cafè de Mar és reconegut com un espai d’acollida i suport per a iniciatives empresarials de base col·laborativa, com cooperatives, societats laborals, associacions i fundacions. Amb l’addició d’Entramat, la diversitat d’organitzacions dedicades a l’economia social i la innovació social continua creixent, consolidant el Cafè de Mar com un referent en aquest àmbit a la ciutat de Barcelona.

Ubicat a l’edifici emblemàtic del Cafè de Mar, aquest viver és més que un simple espai físic; és un centre d’innovació social i cooperativa que promou l’intercanvi d’experiències i la col·laboració entre empreses amb una missió compartida de fer del món un lloc millor.

Amb la incorporació de l’Associació Entramat, el Cafè de Mar continua demostrant el seu compromís amb la promoció de l’economia social i cooperativa, oferint un entorn propici per al creixement i la col·laboració entre empreses amb un propòsit socialment responsable.

Més info sobre Entramat

Viver d’empreses del Cafè de Mar