Fundacio unio de cooperadors de Mataró Cooperativització de Sales de Cinema

Cooperativitzar les sales de cinema a les ciutats

Sessió de Trobada i Debat sobre la Cooperativització de Sales de Cinema a les Ciutats

Les sales d’exhibició de cinema estan en crisi, una realitat que s’accentua amb la progressiva desaparició d’aquestes als nuclis urbans de les ciutats. Per abordar aquesta qüestió i explorar solucions col·lectives, Clack, en col·laboració amb El Monòcle i Hotel Elèctric, organitza una sessió de trobada i debat titulada “Què suposa cooperativitzar les sales de cinema a les ciutats?”.

La trobada, programada per al dimecres 14 de febrer a les 18:30h, tindrà lloc a la sala polivalent del Cafè Nou, a Mataró. L’acte s’iniciarà amb una benvinguda acompanyada d’un pica-pica a les 18:30h, seguit pel debat que començarà a les 19:00h.

L’objectiu de la trobada és explorar i debatre sobre l’actual model de gestió d’exhibició de cinema, i si és viable en l’actual context. S’exploraran també models alternatius que puguin ser sostenibles i contribuir a revitalitzar aquest sector. S’espera una sessió enriquidora i participativa, on es conviden a tots els interessats a reflexionar sobre el futur de les sales de cinema i el cooperativisme en aquest àmbit.

La taula rodona, que s’estendrà fins a les 21:00h, serà moderada per representants de Clack, El Monòcle i Hotel Elèctric, qui compartiran les seves visions i experiències sobre el tema.

Per a aquells interessats en assistir, les inscripcions es poden realitzar a través del següent enllaç: Inscripcions aquí. L’esdeveniment és obert a tothom i l’assistència és gratuïta.

Aquesta trobada és possible gràcies a l’organització conjunta de Coop Maresme i El Monòcle, amb la col·laboració de Hotel Elèctric, entitats compromeses amb el desenvolupament cultural i comunitari de la comarca.

Fundacio unio de cooperadors de Mataró Cooperativització de Sales de Cinema

“Què suposa cooperativitzar les sales de cinema a les ciutats?”
14/02/2024
18.30h Benvinguda amb pica-pica
19:00h inici de l’acte
Sala polivalent del Cafè Nou
Mataró

Altres projectes de la Fundació Unió de Cooperadors de Mataró