AVÍS LEGAL

Avís legal de cooperadorsdemataro.coop

El present avís legal regula l’accés i ús del lloc web cooperadorsdemataro.coop, d’ara endavant “el lloc web”, propietat de Fundació Unió de Cooperadors de Mataró , amb domicili a Carrer Santa Rita 1, 08304 Mataró.

Condicions d’ús
L’accés i ús del lloc web implica l’acceptació plena i sense reserves d’aquestes condicions d’ús. L’usuari es compromet a fer un ús adequat i lícit del lloc web i a no utilitzar-lo per a finalitats il·lícites, contràries a la llei, a la moral i a les bones costums, així com a no causar danys o perjudicis a tercers.

Propietat intel·lectual i industrial
El contingut del lloc web, entenent per contingut a títol enunciatiu, els textos, imatges, gràfics, icones, tecnologia, programari, enllaços i altres continguts audiovisuals o sonors, així com el seu disseny gràfic i codis font, són propietat exclusiva de Fundació Unió de Cooperadors de Mataró o de tercers, sense que puguin entendre’s cedits a l’usuari, en virtut del que es disposa en aquest avís legal, cap dret d’explotació sobre els mateixos més enllà del que és estrictament necessari per al correcte ús del lloc web.

Responsabilitat
Fundació Unió de Cooperadors de Mataró no es fa responsable dels danys i perjudicis que poguessin derivar-se de l’ús del lloc web, incloent sense limitació, els causats per virus informàtics, interrupcions, errors, omissions, retards o fallades en la transmissió d’informació, o per qualsevol actuació de tercers aliena a la nostra voluntat.

Enllaços externs
El lloc web pot incloure enllaços a llocs web de tercers. Fundació Unió de Cooperadors de Mataró no es responsabilitza pel contingut d’aquests llocs web, ni per qualsevol dany o perjudici que pogués derivar-se de l’accés als mateixos.

Modificacions i actualitzacions
Fundació Unió de Cooperadors de Mataró es reserva el dret a modificar i actualitzar el lloc web i les seves condicions d’ús en qualsevol moment i sense previ avís.

Legislació aplicable i jurisdicció
La legislació aplicable al present avís legal serà l’espanyola, i per a qualsevol controvèrsia que pogués derivar-se de l’accés o ús del lloc web, les parts es sotmeten als Jutjats i Tribunals de Mataró.

Contacte
Si té qualsevol dubte o consulta sobre el present avís legal, pot posar-se en contacte amb nosaltres.

Última actualització 31 de març de 2023