L’Ajut Pepa Maca s’entregarà a la Nit del Cooperativisme

El proper 8 de juny, Coop Maresme celebrarà la Nit del Cooperativisme, un esdeveniment dedicat a promoure i reconèixer l’essència cooperativa i el compromís amb la transformació social a través de la cooperació. L’esdeveniment tindrà lloc al Centre Cultural Calisay d’Arenys de Mar, a partir de les 18:30h.

Un dels moments destacats de la Nit del Cooperativisme serà l’entrega de l’Ajut Pepa Maca 2023. Aquesta distinció és una aposta per la creació cooperativa a la comarca del Maresme, amb l’objectiu de brindar suport en el procés de constitució de nous projectes cooperatius. L’Ajut Pepa Maca pretén honrar la memòria de Pepeta Agramunt i Costa, coneguda com a ‘Pepa Maca’, una destacada treballadora del sector tèxtil i sindicalista de la CNT. La seva valentia i compromís amb els ideals obreristes la van convertir en un referent de la lluita per un salari just i digne.

La Nit del Cooperativisme també comptarà amb l’actuació especial de Dans In Vitro, que oferirà un espectacle artístic i emocionant en homenatge a la cooperació i la solidaritat.

A més, durant l’esdeveniment, els assistents tindran l’oportunitat de degustar maduixes, vi, sucs de fruita i xips de verdures, en una mostra de la diversitat i la sostenibilitat que caracteritza les iniciatives cooperatives.

Per obtenir més informació, podeu visitar el lloc web de Coop Maresme a coopmaresme.cat.

1 Nit del Cooperativisme
8 de Juny a partir de les 18:30h
Centre Cultural Calisay d’Arenys de Mar

Entrega de l’Ajut Pepa Maca 2023
Amb l’actuació de Dans in Vitro

Altres projectes de la Fundació Unió de Cooperadors